keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Trakari vaarassa

01.05.2010 15:55 | mamma

Pari viime päivää Pätkän vointi on ollut menossa hyvään suuntaan. Lisähappea ei ole tarvittu pariin yöhön, ja päiväunillakin on enimmäkseen pärjätty ilman. Yskää esiintyy välillä edelleen, mutta limaisuus on minimaalistunut verrattuna taudin pahimpiin aikoihin. Saturaatiot ovat parantumaan päin ja yleisvointi on ollut virkeä ja hyväntuulinen.

Neiti on alkanut osoittaa tylsistymistä/suuttumista nykimällä trakaria - ja kovaa. Parin viime päivän aikana ei välillä ole ollut muuta keinoa kuin laittaa tumput käteen, sillä yhden ihmisen kädet ja hoksottimet eivät riitä varjelemaan trakaria kun tylsyyden hetki tai kiukunpuuska koittaa. Mamman kanssa asiasta on otettu pari kertaa kiivaasti yhteen, ja mamma on jäänyt toiseksi, jolloin tumput on pistetty käteen melko rivakkaan tahtiin.

Myös soseenmaistelu on välillä työn takana, viime päivinä on enimmäkseen perille saatu pari lusikkaa. Suurin osa päätyy nyrkkiin tai hihaan, sillä suun edessä viuhtoo yleensä villisti kaksi äänennopeudella liikkuvaa eturaajaa. Eilinen oli käsittämätön poikkeus - neito söi kiltisti ja siististi ainakin viisitoista lusikallista, mikä on kyllä tähänastinen ennätys.