torstai 26. tammikuuta 2012

Istumisharjoituksia

18.04.2010 15:49 | mamma

Pätkällä on taas ihan hyvä päivä. Hikoilu jatkuu valtoimenaan, yhdentoista aikaan aamulla vaihdettiin ensimmäisen kerran vaatetusta tälle päivälle. Hikoilun takia trakarin pannan alle on alkanut tulla punoitusta ja hikinäppyä. Auttaisikohan tiheämpi vaihtoväli ennen kuin se ehtii kehittyä pahemmaksi...?

Pulleista äideistä on muuten hyötyä monella tavalla. Pätkä esimerkiksi ei istu vielä (ei lähimainkaan) ilman tukea ja istumista pitäisi harjoitella potannäköisessä Bumbo-tuolissa, jota neiti inhoaa. Ei siis yleensä kertakaikkiaan suostu istumaan siinä. Onneksi Pätkän mammalla on keskivertoa tukevammat reidet, joiden väliin tenava on lattialla istuessa hyvä tukea lantiota myöden. Tänäänkin tyttö istui siinä ihan tyytyväisenä ja leikki pitkän tovin huomaamatta edes, että yläkroppaa ei tuettukaan millään tavalla. Ei tässä mitään lisävarusteita tarvita, kun on kunnolliset omasta takaa.

Eilisissä syömisharjoituksissa tehtiin selvää kolmasosapurkillisesta porkkana-perunasosetta. Suurin osa meni tietenkin rinnuksille ja hihaan, mutta muutama lusikallinen löysi tiensä nieluun ja sitä myötä mahaankin asti. Elämä on siis taas mallillaan vähän aikaa.