torstai 26. tammikuuta 2012

Kiva päivä

26.04.2010 20:35 | mamma

Pätkällä oli tänään mukava päivä ja tyttö oli hyväkuntoisen oloinen, silloin tällöin toistuvia yskänkohtauksia ja runsasta limantuloa lukuunottamatta. Aamupäivällä käytiin kylvyssä ja mamma vaihtoi trakarin pannan. Sitten laitettiin mekko päälle ja ruvettiin odottamaan isovanhempia vierailulle. Kun he tulivat, neitonen oli innoissaan ja esitteli taas koko temppuarsenaalinsa tuoreelle yleisölle.

Hieman maistettiin porkkanaperunasosettakin ja pari lusikallista vettä päälle. Ruoat pysyvät hyvin sisällä, vaikka välillä yskittää kovastikin.

Keuhkoäänet kuulostavat ihan kohtuullisilta, antibiootti lopetettiinkin jo eilen illalla toisin kuin mamma ymmärsi (se meni siis vain kolme vuorokautta).

Ensi viikolla mennään ehkä yliopistosairaalaan, mikäli siellä sopivat aikataulut yhteen ja mikäli toipuminen menee hyvin. Ensimmäistä kertaa mammalla on ihan pienenpieni toivonkipinä, että trakarista voisikin päästä eroon. Pätkän nukkuessa mamma piti vähän aikaa puoliksi tulpattua keinonenää trakarin nokassa, eikä se vaikuttanut saturaatioihin.