torstai 26. tammikuuta 2012

Ihan hyvä päivä

18.03.2010 19:20 | mamma

Stooman juuri on samanlainen kuin eilen, ehkä jopa ihan vähän vaaleamman punainen ja crp oli alle 1. Näin ollen mennään ainakin huomiseen ilman antibiootteja.

Pätkä oli tosi pirteä ja vauhdikas koko päivän. Pandatuoliin on saatu irrotettava pöytälevy, johon on hyvä laittaa leluja tutkittavaksi. Neiti viihtyykin tuolissa nyt suurimman osan päivää ja hakkaa pöytälevyyn tahtia milloin avokämmenellä, milloin milläkin lelulla joka sattuu käteen.
Parasta tässä päivässä oli kuitenkin mielettömän hyvin menneet syömisharjoitukset. Vaikka mahataudin takia on soseenmaistelussa ollut kolmen viikon tauko, taito tuntuu menneen vain eteenpäin. Mahaan asti meni monta lusikallista ja suussa käynyt kokonaismäärä on suurempi kuin ennen. Lisäksi neiti avasi reippaasti suun lusikan lähestyessä ja selvästi otti soseen vastaan. Märehtiminen ja nestemäiseksi jauhetun soseen rinnuksille valuttaminen oli myöskin vähäisempää kuin ennen tautia. Oikein heräsi toive, että josko tuosta gastrostoomasta joskus jopa päästäisiin eroonkin. Ehkä sitten joskus.