torstai 26. tammikuuta 2012

Taistelija

06.08.2009 19:17 | mamma

Niin se pikkuinen sissi vain päihitti ainakin täksi päiväksi pöpön/taudin/olotilan niin että sekä suoliston röntgen (eilen kirjoitin virheellisesti magneettikuvaus) että CT-kuvaus saatiin tehtyä. Röntgenkuvia otettiin aamupäivällä useaan otteeseen kun niistä seurataan varjoaineen matkaa suolistossa. Pätkä ei saanut maitoja ennen iltakuutta nukutuksen takia ja aamupäivällä maiskutteli kovasti, mutta ei kehittänyt hepulia mistään asiasta. Saturaatio pysyi koko päivän hyvänä, pulssi oli todella rauhallinen ja hengitysfrekvenssi paljon, paljon matalampi kuin eilen. Aamupäivän oli hereillä koko ajan ja oikein hyvinvoivan oloisena.

Siperian korkeakoulun Down-vauvojen vanhempien linja on kuitenkin opettanut, että riemunkiljahdukset kannattaa säästää myöhemmäksi. Mamma on kuitenkin todella iloisesti yllättynyt tästä päivästä.

Pätkän korkea toleranssi rauhoittaville lääkkeille on todettu jo aikaisemminkin. Tänään olivat jo luulleet tainnuttaneensa neidin ja alkaneet ottamaan CT-kuvaa, kun kaksi kättä oli noussut terhakasti pystyyn ja alkanut huitoa vieressä seissyttä lääkäriä. Olivat joutuneet antamaan ylimääräistä dormicumia ja kuva oli saatu otettua. Lausuntoja ei vielä ole tullut, ehkä huomenna.