torstai 26. tammikuuta 2012

Eipä taas hyvältä näytä

05.08.2009 19:52 | mamma

Pätkä on taas tosi huonossa kunnossa. Hengityskoneesta huolimatta (saa siinä lisähappea ja hengitysapua) saturaatio saattaa yhtäkkiä pudota ja hepuli alkaa, jolloin Pätkä menee aivan sinikirjavaksi kauttaaltaan. Tänä aamuna tuli taas kaksi sellaista, joista ensimmäistä ei saanut rauhoittumaan kuin tupla-annoksella nerkkua. Hengityskoneessakin hengitystiheys on 70-80 luokkaa minuutissa, mikä ennen oli normaalitiheys ilman konetta. Ja ilman konetta ei tällä hetkellä voida olla ollenkaan.

Kuumettakin oli muutamana päivänä, mutta CRP on alle 3. Testejä on otettu jos jonkinlaista, mutta mikään pöpö ei ole toistaiseksi jäänyt niistä kiinni. Jos tässä tilanteessa voi jotain toivoa, niin toivoisin melkein, että se olisi sitä flunssaa jota isi ja mamma ovat sairastaneet - mieluummin se kuin jokin dramaattinen vika keuhkoissa tai jossain muualla joka vie kuntoa vääjäämättä huonompaan.

BNP oli taas pitkästi yli 500 tänä aamuna. Pulssi takoo nukkuessakin yli 160, ja hepulit vie sen heti yli 190.

Pahinta tässä on se, että kukaan ei tiedä, mistä helvetistä tässä on kysymys.

Helsingistä olivat pyytäneet erinäisiä kokeita otettavaksi, CT-kuva keuhkoista (tehdään nukutuksessa, jippii....) sekä magneettikuva suolistosta ynnä ph-mittaus ruokatorvesta. Muttei noita voi noin sairaasta lapsesta ottaa, ainakaan tuota ensimmäistä. Eli odotellaan taas epätietoisuuden vallassa, mihin päin kunto lähtee kehittymään.

Mamma ei enää edes toivo mitään, odottaa vain turtana pahinta.