torstai 26. tammikuuta 2012

Ensi viikolla yliopistosairaalan reissu


Ei ole mamma ehtinyt kirjoitella blogia, kaikki päivät menevät sairaalassa ja kotiin tultua on takki melko tyhjä. Pätkän vointi on ollut mitä ilahduttavin, virtaa on kuin Loviisan ydinvoimalassa. Limaisuus ja sitä myötä yskiminen ja jatkuva oksentelu ovat ikävänä vaivana. Ne eivät kuitenkaan tunnu neitiä itseään haittaavan juurikaan. Eikä painokaan ole laskenut, nyt on seitsemän kiloa rikki.

Limaisuuteen tulee toivottavasti helpotusta kun nenämahaletku on tarkoitus vaihtaa masunappiin ensi viikolla yliopistollisessa sairaalassa. Sinne on tarkoitus siirtyä tiistaina mikäli ei tule yllätyksiä. Samalla reissulla vaihdetaan trakari. Mammaa jännittää, sillä reikä kaulassa näyttää taas kasvaneen tiiviisti umpeen trakarin ympärille. Onneksi korvalääkäri on nyt heti mukana operaatiossa.

Tänään mamma sairastaa flunssaa eikä mene sairaalaan. Toivoa sopii, ettei pöpö ehtinyt tarttua Pätkään ennen oireiden alkamista eilen. Tänä aamuna tyttö voi kuitenkin hyvin ja oli oma-aloitteisena pikkuhenkilönä poistanut nenämahaletkun itseltään. Uusi oli saatu tilalle ilmeisesti ongelmitta. Trakari on toistaiseksi pysynyt paikoillaan...