torstai 26. tammikuuta 2012

Casper the friendly ghost

22.07.2009 13:29 | mamma

Pätkä on valkoinen kuin aave ja vaikutelmaa korostavat hurjat mustat silmänympärykset. Ulkonäöstä tulee lähinnä mieleen ystävällinen Casper-haamu tai jokin maahislapsi. Pulssi takoi tänään taas lähes 170 vaikka neiti oli aivan rauhassa.

Muuten näyttää ihan hyvältä. Näyttäisi, että koneesta on toistaiseksi päästy irti ja verikokeet näyttävät ihan hyviltä. BNP:kin on laskenut 184:ään. Puheissa on jo vilahdellut kotisairaalaan siirtyminen, josta isä ja äiti eivät ole innoissaan trakarin tuomien riskien ja erityisvaatimusten takia. Kotiuttaja tulee maanantaina töihin ja tutkii Pätkän, saattaa olla, että "lennetään ulos" täältä taas vaihteeksi.

"Kotiuttaja" ja "Ankeuttaja" ovat lempinimiä kahdelle usein kohdatulle lastenlääkärille. Pahaenteisestä nimestään huolimatta Ankeuttaja on tuttu ja turvallinen suosikkilääkärimme. (Hän oli Pätkän ensimmäinen lääkärikontakti heti syntymän jälkeen ja "ankeutti" meidät sekä down- että sydänvikainformaatiolla). Kotiuttaja kuuluu sitten toisenlaiseen kategoriaan.