keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Perillä yliopistosairaalassa

10.05.2010 20:06 | mamma


Äitienpäivä meni mukavasti osastolla, jossa oli tarjolla kakkua ja kahvia siellä juhlapäivää viettäville. Pätkä oli askarrellut hienon kortin hoitajan ja leikkitädin kanssa.

Tänään Pätkä körötteli mamman kanssa ambulanssilla yliopistosairaalaan. Matka meni hyvin, neiti nukkui suurimman osan ajasta ja heräsi virkeänä vasta melkein perillä.

Yliopistosairaalan tutulle teho-osastolle saapuminen oli Pätkälle yhtä juhlaa. Oman huoneen seinät kotikaupungin sairaalassa ovat varmastikin alkaneet ahdistaa koska pakon edessä sieltä ei juuri ole viimeiseen kahteen kuukauteen voinut poistua milloin minkäkin taudin takia. Neiti paistatteli hoitajien huomion keskipisteenä ja näytti tädeille kaikki temput. Kun trakaria tulpattiin, neiti kujersi ennen kuulumattoman kovalla äänellä ja pitkään että varmasti kaikki huomasivat kuinka hienosti hän osaa nykyään äännellä.

Raskas päivä oli ja neiti nukahti seitsemältä. Voi olla, että unet loppuvat lyhyeen sillä illan ohjelmassa on ainakin vielä iv-kanyylin laitto huomista nukutusta varten. Huomenna onkin sitten reissun rankin päivä tähystyksineen ja mahdollisine vieroituksineen. Elämme jännittäviä aikoja.