keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Infektio jatkuu eikä vieroitus onnistu

11.05.2010 13:15 | mamma

Vieroitus ei ainakaan tänään onnistunut, useastakin eri syystä... Ensinnäkin, reissuun on lähdetty sairaana, eli infektio on päällä edelleen ja kurkussa peitteitä. Silmä rähmii ja saturaatiot roikkuvat edelleen nukkuessa. Toisekseen, tähystystä ei voitu tehdä koska uskomatonta kyllä yliopistosairaalasta ei jostain kumman syystä löytynyt anestesialääkäriä, joka olisi saanut Pätkälle iv-kanyylin!

Tarkoitus olisi nyt pitää trakaria tulpattuna kokonainen vuorokausi putkeen. Mikäli kaikki menee hyvin, trakari poistettaisiin huomenna osastolla. Alku ei kuitenkaan näytä kovin hyvältä, neiti parkuu nyt kipeää kurkkuaan (paitsi infektiota, myös kurkusta otettu virusnäyte aiheuttaa kipua) ja ruoka tuli taas ylös yskimisen ja itkun seurauksena. Niinpä tulpan tilalle vaihdettiin tavallinen korkki, että saatiin tilanne rauhoittumaan ja neiti nukahtamaan päiväunille.

Trakarin vaihto on joka tapauksessa tehtävä huomenna, sillä edellisestä tulee jo neljä viikkoa. Ellei sitten jollain ihmeen kaupalla infektio parane ja vieroitus onnistu.