torstai 26. tammikuuta 2012

08.08.2009 13:48 | mamma

Eilinen meni vielä samanlaisissa rauhaisissa merkeissä, mutta tänään alkaa olla jo nähtävissä merkkejä huonommasta olosta. Pulssi on taas kymmenen pykälää nopeampi, samoin hengitys ja oleminen levotonta.

Yöllä Pätkä oli kuitenkin jaksanut olla n. 4 h irti koneestakin. Painoa on tullut valtavasti lisää, Pätkä  on todella turvoksissa eikä pissaa ole tullut kunnolla ennen kuin tänään. Tarkoitus on ilmeisesti katsoa viikonlopun yli ja miettiä arkena mitä asialle tehdään. Harmi, jos nesterajoitusta joudutaan taas kiristämään, Pätkä on tälläkin maitomäärällä hereillä jo tuntia ennen ruoka-aikaa ja suu napsuttaa.
Pissassa kasvaa edelleen jotain, vaikka antibiootti meni kymmenen päivää. Helsinkiin ei päästä ennen kuin se on hoidettu pois. 

Keuhkokuvauksesta tuli lausunto ja siitä käy ilmi, että ne ovat melkoisen p*skana tällä hetkellä. "Runsaasti atelektaasia sekä infektion jälkitilaan/subakuuttiin infektioon sopivaa läiskäisyyttä. Lisäksi paikallisia pienten ilmateiden obstruktioon sopivia ilmasalpausalueita". Ei siis ihme, ettei koneetta pärjätä.