torstai 26. tammikuuta 2012

Hoitohenkilökunnasta

27.07.2009 13:25 | mamma

Kotiuttaja tutki tänään Pätkän ja heti ensimmäinen kommunikointiyritys hänen ja mamman välillä meni huutamiseksi. Ihan vaatimaton mielipiteeni on, että täysm*¨'?lkkujen  ei pitäisi hakeutua harjoittavan lääketieteen sellaisille osa-alueille, joissa joutuu tekemisiin vakavasti sairaiden lasten vanhempien ja heidän äärimmilleen venytettyjen hermojensa kanssa. Tämä vinkkinä kaikille täysm*lkuille.

Huutamisen jälkeen taas osaston ihanat sairaanhoitajat korjasivat tilanteen asiantuntevalla ja empaattisella informaatiovälityksellä. Siitä ammattikunnasta olisi monella opittavaa, ainakin asiantuntemuksen, motivaation ja sen "draivin" suhteen millä tekevät työtänsä.

Lääkärien palkat puoliksi, sillä säästöllä saisi luultavasti jo monelle sairaanhoitajalle edes likimain säädyllisen palkkatason.

Kun mamma lauhtui, sain sentään ongituksi selville Kotiuttajalta, että sydämen korjausleikkausta voidaan alustavasti suunnitella parin-kolmen viikon päähän. Infektiosta on ensin toivuttava. CRP oli tänään noussut, se oli 92.