torstai 26. tammikuuta 2012

11.08.2009 14:48 | mamma

Jos tänään vältytään hepuleilta, niin kasassa on kuuden päivän putki mikä alkaisi olla ennätyksellistä. Ei kuitenkaan nielaista ennen kuin tipahtaa. Pätkä nukkui taas koko aamupäivän, mutta kahdentoista ruoan aikaa oli hereillä ja seurusteli Pellen kanssa. Mamman kasvoja Pätkän on vaikea löytää, johtuen mahdollisesti pöpömaskista, mutta Pelle nauratti taas kovasti.

Suoliston röntgen ja ruokatorven PH-mittaus antoivat molemmat normaalin löydöksen, eli jotkin asiat ovat sentään kunnossa. Tulokset lähetetään Helsinkiin ja lähipäivinä varmaan kuullaan uutta leikkausaikataulusta. Pissaviljely näyttää tällä hetkellä puhdasta.

Painoa Pätkällä oli aamulla 4 860 g. Kasvot ovat selvästi turvoksissa, mutta muualla ei näy turvotusta. Ja on fläskiäkin tullut ainakin pyllyyn ja reisiin, mikä on hyvä asia koska tuleva leikkaus vie energiavarastoja.

Huomenna tulee käymään ravitsemusterapeutti ja arvioi suun kautta syömisen mahdollisuuksia. Hänet tosin tilattiin käymään ennen kuin hengityskoneeseen jouduttiin "lopullisesti" (siitähän ei nykyään voida olla irti käytännössä ollenkaan). Joten voi olla, että syömishommat siirtyvät hamaan tulevaisuuteen.